O seminarima

U organizaciji Kuće susreta Tabor najčešće se događaju duhovne obnove i seminari ozdravljenja i oslobođenja, ali isto tako često i seminari za osnovno kršćansko iskustvo, zatim seminari obraćenja, te biblijski, franjevački, euharistijski i slično.

Većinu seminara takve vrste vodi fra Ivan Matić sa svojim suradnicima.

Osim toga funkcioniranje Tabora osigurava i lijepi broj poslužitelja, tj. laika, vjernika koji svoje vrijeme i dobru volju rado darivaju svemu onome čemu ova kuća služi.

Zahvalni smo Gospodinu Isusu za sva divna djela obnovljene vjere, radosti i utjehe, ozdravljenja i oslobođenja koja se događaju kroz sakramente i molitvu, te kroz slušanje Božje riječi i radosnog zajedništva u molitvi i pjesmi.

PRIJAVE ZA SEMINARE:

Telefonom: 01/3369-781 (radnim danom od 8.30 do 12 sati); Mobitelom: 091/5986-972; Faksom: 01/3361-844 ili e-mailom na adresu: info@tabor.hr

Kod prijave ostavite svoje ime i prezime i broj telefona.

CIJENE BORAVKA ZA VRIJEME SEMINARA:

Puni pansion je 35 eura. Redoviti seminari uključuju 3 puna pansiona, tj. ukupnu cijenu od 105 eura. Sobe su dvokrevetne odnosno trokrevetne, sa sanitarnom kabinom u svakoj sobi.

Parkiranje automobila: Uz Kuću susreta Tabor i u šumici okolo ima mjesta za parkiranje.

Molimo nemojte parkirati uz franjevački samostan i na zelenim površinama! 

RASPORED NA SEMINARIMA (ako nije drukčije naznačeno):

– Prvi dan: početak u 17 sati, program traje do 22 sata.

– Drugi i treći dan: od 9.30 do 12.00 sati i od 15 do 22 sata; od 15 sati drugoga dana je ispovijed.

– Posljednji dan program traje do 12.30 sati; završna misa počinje u 11.30 sati.

POTREBE TABORA:

U svim tekućim potrebama Tabora ne bismo mogli bez vaše dobrote i pomoći. Hvala Vam na svakoj pomoći kojom podupirete rad Kuće susreta Tabor. Isto tako, neki nisu u mogućnosti financijski podmiriti boravak na Taboru te im Vi možete pomoći svojim darom da i oni mogu sudjelovati na seminarima i duhovnim obnovama. Kuća susreta Tabor nastavlja svoje djelovanje i doista je mnogima blagoslov. Za sve one koji žele pomoći u nastavku možete naći potrebne informacije. Od srca Vam hvala!

Naš žiro račun kod PBZ:

Franjevački samostan – Kuća susreta Tabor, Milana Langa 18, 10430 Samobor – HR1223400091110016506

Za uplate iz inozemstva: IBAN: HR1223400091110016506 – SWIFT CODE (BIC): PBZGHR2X 

Za sve dobročinitelje i prijatelje Tabora svakodnevno molimo, ali isto tako i tijekom održavanja seminara i duhovnih obnova.        U ove su molitve uključeni i svi oni koji se preporučuju u naše molitve putem pošte ili interneta, a osobito oni koji dolaze iz različitih krajeva naše domovine i inozemstva te ostavljaju svoje molitve i nakane za vrijeme sudjelovanja na samim seminarima i duhovnim obnovama u Kući susreta Tabor. U tom zajedništvu vjere i molitve želimo zahvaliti Gospodinu za sve milosti i darove koje neprestano izlijeva na sve nas.